E hoʻomālamalama i kāu wahi hana me ka WISETECH ODM Factory's Hybrid Tripod Light

ʻO ke kukui hale kiaʻi, ke kukui tripod, ke kukui hana lawe, ke kukui wai, ka hale hana ODM, nā mea hou, RecycledMaterials, kukui tripod, 360 kukui hana, Hybrid tripod kukui

Ke hoʻolauna nei i ka WISETECH ODM Factory Hybrid Tripod Light - kāu hopena hope loa no ka hoʻomālamalama ikaika a lōʻihi i nā wahi āpau. Pono no nā kahua kūkulu hale, hoʻoponopono hou ʻana i loko, a i ʻole nā ​​wahi hana ʻeleʻele, ʻo kēia kukui versatile e hōʻoiaʻiʻo iā ʻoe ka ʻōlinolino āu e pono ai e hana pono a palekana.

Nā mea nui:

Pākuʻi i hoʻopaʻa ʻia i loko:
Hoʻolako ʻia kēia kukui tripod hybrid me kahi pākahi lithium i kūkulu ʻia, e hāʻawi ana i ka mana hilinaʻi i ka wā e pono ai ʻoe. E hauʻoli i ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana iā ia me ke kaula ʻole a i ʻole e hoʻopili iā ia i kahi puka AC no ka hoʻomālamalama mau ʻana, kiʻekiʻe.

Hāʻawi mana Hybrid:

Hāʻawi ka WISETECH ODM Factory Hybrid Tripod Light i nā mana mana hybrid, e ʻae iā ʻoe e hoʻololi maʻalahi ma waena o ka mana pākaukau a me ka mana AC pololei. Inā ʻoe e hana ana ma nā wahi mamao a i ʻole kokoke i kahi puka uila, kūpono kēia kukui i kāu pono.

Hiki ke hoʻoponopono ʻia i ka Tripod a me nā poʻo māmā:

Hiki ke hoʻololi ʻia ka tripod hiki ke hoʻonui ʻia mai kahi kiʻekiʻe paʻa o 1 mika a hiki i ka 2 mika kiʻekiʻe, e hāʻawi ana i ke kihi kukui kūpono no kēlā me kēia hana. ʻO nā poʻo LED ʻekolu i hiki ke hoʻololi ʻia e hoʻololi i ka 270° ma ka ʻaoʻao a ʻoi aku ma luna o 90° ma ka ʻaoʻao, e hōʻoia ana i ka uhi piha.

Hana ʻia ʻo Aluminum:

Hana ʻia mai ka alumini kiʻekiʻe, ʻo ka tripod ka māmā a me ka lōʻihi loa. Hoʻomaopopo kēia mea i ka maʻalahi o ka tripod i ka lawe ʻana a kūʻē i nā hopena, kūpono ia no nā kūlana kahua paʻakikī.

Hoʻolālā paʻa a lawe lima:

Hoʻolālā ʻia me ka ʻoluʻolu i ka noʻonoʻo, hiki ke hoʻopili maʻalahi ka tripod i kahi ʻāpana paʻa, e maʻalahi ke mālama a lawe. Ke neʻe nei ʻoe ma waena o nā kahua hana a i ʻole mālama ʻia i loko o kāu kaʻa, kūkulu ʻia kēia kukui no ka neʻe ʻana.

ʻOi aku ka mālamalama a me ka lōʻihi:

E ʻike i ka ikaika kiʻekiʻe, ka hoʻomālamalama mau me kā mākou ʻenehana LED kiʻekiʻe. ʻO ke kūkulu paʻa e hōʻoia i ka lōʻihi, ʻoiai i nā kūlana hana paʻakikī, e lilo ia i hoa hilinaʻi no nā ʻoihana.

No ke aha e koho ai ʻo WISETECH ODM Factory Hybrid Tripod Light?

Versatility: Kūpono no ka hoʻohana ʻana i loko a me waho.
Efficiency: Hāʻawi i ka mālamalama lōʻihi a me ka mālamalama e hoʻomaikaʻi i ka pono hana.
Hiki ke hoʻololi: Hoʻopili ka mana hybrid i nā kūlana hana like ʻole.
Portability: Hoʻolālā paʻa no ka mālama maʻalahi a me ka lawe ʻana.
Paʻa: Ka hana alumini no ka hana maʻalahi akā paʻa.

Ka hopena

Hoʻolālā ʻia ka WISETECH ODM Factory Hybrid Tripod Light no ka hoʻokō ʻana i nā koi koi o nā poʻe loea e koi ana i ka mālamalama hilinaʻi, kiʻekiʻe. Inā ʻoe e hoʻopaʻapaʻa ana i kahi papahana kūkulu nui a i ʻole ka hoʻoponopono hou ʻana i ka home, ʻike kēia kukui iā ʻoe i ka ʻike e pono ai e hoʻokō pono i ka hana.

E hoʻomālamalama i kāu wahi hana me ka hilinaʻi a me ka pono. E ʻike hou aʻe e pili ana i ka WISETECH ODM Factory Hybrid Tripod Light a me kā mākou mau hoʻonā kukui ʻē aʻe mawww.wisetechlighting.com.

ʻO WISETECH ODM Factory - ʻO kāu mea akamai i ka māmā holo wai!


Ka manawa hoʻouna: Iulai-22-2024